Drillingkungen 2015 – Resultat

Drillingkungen 2015 är korad

Den 26/7-15 var det åter dags för Drillingkungen på Bredareds Sportskytteklubb. Detta var 4:e gången som denna unika och roliga tävling gick av stapeln.

I år hade vi inte vädergudarna med oss. Under hela dagen fick vi kämpa mot stark blåst och regn men det stoppar såklart inte en jägare. Sportingduvornas bana i luften hade stora variationer pga. vinden och det blev vatten på kikarsiktet. Trots detta var humöret på topp bland den lilla skara som ställde upp denna gång.

Denna gång var det 5 olika grenar som stod på programmet som innehöll kulskytte på 100/50m, löpande älg på både 80m och 25m. Löpande gris 25m med lite duvor däremellan och hela tävlingen avslutades med sporting.

Drillingkung blev Henrik Einarsson med 111 poäng med Kronprinsen Stig Olesen tätt bakom med 110 poäng båda från Bredareds SSK och Lillprins blev Värmlänningen Björn Beckman med 107 poäng. Tilläggas bör att Björn med sina kamrater Stig-Bertil och Klas-Göran har åkt från Värmland och deltagit alla 4:a gånger som tävlingen gått.

Tyvärr var det endast 9 skyttar som kom till start i år. Var är ni alla som har en drilling i vapenskåpet? Detta är ett perfekt tillfälle för att testa vad ni kan och inte kan göra med drillingen under trevliga och lättsamma former.

Vi kommer att ta nya tag nästa år och försöka lägga tävlingen på våren istället för under semestertider och på det sättet kanske få fler deltagare och kanske få ett slut på Henrik Einarssons svit på 3 raka segrar.

Hälsningar
Drillingsektionen

Drillingkungen Resultat 2015

Drillingbossor

Vildsvinstrio-Duva

Vildsvinstrio