Höstträffen 2019-09-28

A-Klass från vänster Peter Rocksjö, Ann-Greth Jillhag, Mikael Pettersson

B-Klass från vänster Patrik Eimersson, Göran Axelsson, Sven-Arne Persson

Ett skapligt gäng skyttar trotsade vädrets makter och ställde upp på årets Höstträff, 20 skyttar kom det totalt.

Vädret visade en av sina sämre sidor då det hällregnade ibland och i nästa sekund så kunde solen kika fram. Man kan säga att både regnkappor och paraplyn åkte fram och tillbaka i från bilarna. Skyttemässigt så var det en jämn kamp om flera platser och både placketter och poäng fick delas ut med hjälp av ”fotarbete” d v s bäst sista serie, näst sista osv.

Man kan säga att det hände väldigt mycket i resultatlistorna efter fikat och indelningen i A och B-klass En del av oss behövde verkligen lite fika. Efter sista serien så hade det kastats runt ytterligare vilket verkligen visar att det inte är över förrän sista skottet är skjutet.

A-klassen vanns av Ann-Greth Jillhag, Frillesås SSK på 87 träff. Tätt följd av Peter Rocksjö, Vetlanda på 86 träff. 3:e platsen fick fördelas efter fotarbete och segrande ur den striden gick hemmaskytten Mikael Pettersson på 85 träff.

B-klassen vann Göran Axelsson, Bredareds SSK på 86 träff. Därefter var det 3 skyttar som landade på 82 träff. Med en 23:a i sista serien så slutade Patrik Eimersson, Lidköping som 2:a och Sven-Arne Persson, Abilds SSK knep 3:e platsen.

Poängpriset lever vidare i åtminstånde ett år till, då ingen av de två som hade möjligheten att knipa det deltog. Det gav å andra sidan oss andra en chans att närma oss och kan tagga till än mer inför nästa års drabbning.

Resultat