Resultat Kurts Minne

Traditionsenligt sköt vi Kurts Minne i Nationell Skeet på Påskafton.

Vädret var hyfsat fint men mycket kallt med en byig nordanvind. Kanske var det den genomträngande kylan som gjorde att resultaten inte var de bästa. Vi var många skyttar som gjorde både hyfsade serier och serier som vi vill glömma… Vi var 27 skyttar som gjorde upp på 3 banor. Denna gång gick gränsen för att komma med i A-klassen på 38 träff vilket brukar vara ett par träffar högre.

I A-klassen segrade Tomas Svensson, Gamleby JSK på 90 träff, enda skytt som presterade ett 90-resultat och även den ende skytt som presterade en 25:a. På andra plats kom Roger Jonsson, Lidköping JSK på 88 träff och tredjepriset gick till Johannes Brolin, Vedum SSK med 84 träff.

I B-klassen var vi ett par hemmaskyttar som lyckades få till det! Vann gjorde Göran Axelsson med 77 träff på andra plats kom Klas Samuelsson med 76 träff efter lite bättre ”fotarbete” än Peter Karlsson, Nimrod JSK som även han fick ihop 76 träff.

En mycket trevlig tävling med en förträfflig servering! Antalet skyttar på våra tävlingar ökar sakta men säkert och det är cirka 30 skyttar på varje tävling vi arrangerar vilket är mycket trevlig och positivt! Om vi passerar 36 skyttar öppnar vi bara upp en bana till – inga problem!

Göran

Resultat Kurts minne 2015