Viktigt meddelande från BSSK!

Bäste medlem!

Bredareds Sportskytteklubb öppnar tisdag 7/4 klockan 17:30. Som du vet så är det speciella tider som vi behöver ta hänsyn till och agera utifrån både som enskilda medlemmar och som klubb. Detta betyder att vi får införa restriktioner avseende antalet personer som är på banan och maximera till 50 personer samtidigt. Detta för att säkerställa att vi följer den förordning som kom från regeringen den 27/4. Som läget är, så kan vi även vara kort om folk som är ansvariga för banan, vilket betyder att du får räkna med att till exempel hjälpa till med att fylla på duvor, köra bort kartonger och skräp etc.. För att ha koll på antalet personer på anläggningen, så kommer det att stå en person vid bommen och räkna de som kör in. Om det inte står någon person vid bommen, finns där en hänvisningsskylt. Vi har gott hopp om att vi ska kunna köra verksamheten med så liten påverkan som möjligt, utifrån de regler som gäller i dagsläget.

Sammanfattningsvis gäller följande:

  • Du ska vara frisk och symptomfri (minst två dygn, om du varit sjuk) om du ska besöka klubben.
  • Du som medlem som vill komma och träna, ta inte med dig anhörig eller kompis som medföljande. Risk finns att det är maxantal personer på banan och medlemmar har förtur före besökare.
  • Om du är förälder och skjutsar ditt barn och dessa inte är medlemmar, kontrollera först med banpersonalsansvarig om hur det ser ut och planera i så fall besöket från klockan 19.00 då det största trycket är tidigt på kvällen. Tänk på att banpersonalsansvarig har arbete att göra och kanske inte kan svara på samtal direkt. Banpersonal finns under fliken Banpersonal här på hemsidan.
  • Ta inte illa upp om du blir avvisad p.g.a. att det är fullt på anläggningen och ta inte ut din eventuella frustration eller tjata på den som står vid bommen. Det är inte personligt och personen vid bommen gör sitt bästa.
  • Räkna med att banpersonalen är kortbemannad och inte hinner hjälpa nybörjare med att vara instruktör och skjutledare (vapenansvarig).
  • Betala din medlemsavgift innan du åker till banan. Använd helst Swish 123 512 36 33. Då är det också lätt att styrka att du är medlem och mindre risk att du blir avvisad på grund av att det är fullt på anläggningen.
  • Vi tar inte emot kontanter. Endast Swishbetalning.
  • Håll avstånd och sitt inte inne i klubbstugan i onödan.

Med sunt förnuft, gott omdöme och bra samarbete hjälps vi åt att hålla klubben och vår hobby igång i en ovanlig vardag!

Tack för din hjälp och förståelse!

Med vänlig hälsning
Styrelsen